Kontakt Minglr

Har du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte os på hej@minglr.dk.

Har du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte os på hej@minglr.dk. Imens du venter på svar, kan du tilmelde dig Minglrs’ nyhedsbrev og tjekke de forskellige singleevents ud her på siden – der er helt sikkert noget for dig!

Du er ikke den eneste single

Du er ikke den eneste single som gerne vil have, at der skal ske noget nyt i dit liv! Dét ved jeg, for jeg har arrangeret singlefester for over 15.000 singler fra hele landet. Velkommen til Minglr – events for singler. Mit navn er Gitte Ellegaard og har siden 2010 arrangeret Nytårsfest for singler. I efteråret 2016 besluttede jeg, at der skulle mere til end nytårsfesten. Det skulle også være netværk i hverdagen, ferien og weekenderne.
I 2024 rystes posen igen, og Minglr+ bliver en del af Minglr. Minglr+ byder på endnu flere oplevelser, hvor vi laver noget sammen. Hvor gode relationer og oplevelser er i højsæde.

Udvid dit netværk

Er du blevet skilt og har mistet nogle af vennerne? Eller er du ”singlen” i vennekredsen, imens de andre har travlt med familien og ægtefællen? Føler du en gang i mellem at du er ensom, selvom du faktisk har gang i rigtig mange gode ting? Det kan være svært at finde nye mennesker at møde, for det er de samme kredse vi færdes i og derved oftest de samme mennesker vi møder. Det vil jeg gerne være med til at lave om på! Minglr, netværk for singler, er for dig, der gerne vil møde nye mennesker i øjenhøjde og som elsker at snakke og hygge. Jeg arrangerer derfor events for singler. Events som bringer mennesker sammen og hvor den enkelte bliver opløftet i samværet med andre spændende mennesker. Jeg vil gerne skabe rammen for, at mennesker der er det samme sted i livet, kan mødes. Et behov jeg selv har haft!

Jeg kender til det hele…

Jeg er selv single og bor i Aarhus, hvor de fleste singlearrangementerne finder sted. Jeg er uddannet lærer og har desuden en bachelor i Innovation & Entreprenueskab. Mit arbejdsliv har altid kredset omkring fællesskab, formidling og at arrangere, hvilket min hverdag også er fyldt med i dag.

Events uden arbejdsopgaver eller forberedelse

Mange af os har travlt og har en hverdag med mange forpligtelser. Derfor laver jeg events uden det kræver opgaver eller forberedelse for gæsten. Det skal være tid til selvforkælelse og et afbræk fra hverdagen. Derfor har jeg i dag Minglr, som bringer singler sammen igennem armene-over-hovedet-oplevelser og sociale events.

Singlelivet har mange fordele og glæder!

Jeg vil gerne bidrage med endnu flere muligheder for dette her i Aarhus og København. Har du lyst til at vide mere om disse events for singler – så skriv dig op til Minglrs nyhedsbrev og bliv inviteret med til fest og events for singler.

Se alle events Bliv medlem

Følg os på instagram

Skønt vejr til at arbejde et par timer udenfor☀️

#aeblehaven_kiosk
Skal du med til Vinsmagning og opleve lækre vine hos Vindanmark!

Vi byder dig velkommen til en fantastisk aften med 6 lækre vine og en let tapas i uhøjtidelige og hyggelige rammer hos Vindanmark. En aften med lækre smage og hyggelige samtaler med andre singler. Ingen forpligtelser, bare en afslappet aften, hvor du kan nyde gode vine, let tapas og møde nye mennesker.

Det er virkelig hyggeligt derude på havnen i den gamle bygning med de rustikke lokaler. Hos Vindanmark har de mange års erfaring med at holde smagninger, og de vil guide os igennem smagsoplevelsen med de 6 vine.

Minglr lægger op til et helaftensarrangement, hvor vi starter med smagningen af de spændende vine. Efter smagningen fortsætter aftenen i Minglr baren, hvor du kan købe vin og mingle med de andre gæster. Det handler om hygge - om at dufte, betragte og ikke mindst smage vin. Så kom og vær med til en skøn aften fyldt med gode smage og hyggeligt selskab! Find dit arrengement og køb billetter på www.minglr.dk
Bio&Bar: En Aften med Jagtsæson 2

Kom og vær med til en hyggelig aften med film, mingling og hygge!

Vi inviterer dig til visning af den danske komedie ‘Jagtsæson 2 I medgang og modgang,’ instrueret af Tilde Harkamp.

Hvad kan du forvente?

-En sjov dansk komedie
-Mød andre (skønne) singler
-Afslappet atmosfære
-Mingling og hygge

Efter filmen går vi til foyeren for en øl, vin eller sodavand. Du kan blive i Minglr-baren så længe, du har lyst!

Vi glæder os til en en hyggelig aften med grin, mingling og god stemning.

Tag dine venner med eller kom solo - på Minglr Bio&Bar er der plads til alle!

Om Jagtsæson 2:

I medgang og modgang’ er en efterfølger til den populære ‘Jagtsæson’ fra 2019. I denne film vender Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther tilbage som veninderne Eva, Bella og Marlene.

Eva oplever en svær tid efter at have mistet sit job, mens Marlene nyder succesen med en forfremmelse. Situationen bliver yderligere kompliceret, da Bella planlægger at gifte sig med Evas eksmand. Men Eva ser en mulighed for at vende situationen til sin fordel ved at arrangere Bellas polterabend.

Desværre går polterabend-weekenden ikke som forventet, og den ender bogstaveligt talt i kaos og brand. Nu må Eva kæmpe for at jonglere med karriere, kærlighed og venskab i både medgang og modgang.

Vi ses til en underholdende aften!  Det er den 22 marts og er både i Kbh og Aarhus - billetter købes på www.minglr.dk