FAQ

Her finder du svar på dine mest brændende spørgsmål om Minglr og Minglr+ medlemskabet. Uanset om du er nysgerrig efter at vide mere om vores unikke singleevents, medlemskabets fordele, eller har praktiske spørgsmål om tilmelding og arrangementer, har vi samlet alt det vigtige information for dig her. Dyk ned i vores FAQ og bliv klar til at deltage i Minglrs spændende verden af sociale oplevelser for singler!

Se alle events Bliv medlem

Spørgsmål & svar

Om Minglr

Minglr er en platform dedikeret til singler, som tilbyder en række sociale arrangementer og oplevelser. Vores mål er at gøre det nemt for singler at mødes, få mere netværk og deltage i spændende aktiviteter, uden besværet med planlægning.

Minglr+ medlemskabet giver adgang til unikke arrangementer og oplevelser kun for medlemmer. Du kan vælge mellem månedlig eller halvårlig betaling, og det giver fordele som rabatter på arrangementer og adgang til en lukket Facebook-gruppe.

Som Minglr+ medlem kan du tilmelde dig oplevelser direkte fra vores hjemmeside. Vælg de events, der interesserer dig, og følg instruktionerne for at bekræfte din deltagelse.

Bliv medlem

Minglr+ er for voksne singler. Vores arrangementer kan være inddelt i aldre og andre gange er arrangementerne for alle. Det fremgår ved hvert arrangement. Alle Minglr+ medlemmer er karakteriseret ved at være positive mennesker, som ønsker gode oplevelser og tætte relationer i deres liv som single.

I øjeblikket fokuserer Minglr primært på arrangementer i Aarhus og København, men vi har ambitioner om at udvide til andre områder. Hold øje med vores hjemmeside og nyhedsbrev for fremtidige udvidelser.

I gruppen kan du lære de andre Minglr+ medlemmer at kende. Evt. lave aftaler om at følges til Minglr og Minglr+ arrangementer.
Men det er helt valgfrit, om du vil være med i den lukkede gruppe på Facebook. Hvis du gerne selv vil styre, hvem du får kontakt til via arrangementerne, undlader du blot at anmode om medlemskab i gruppen.

Ja, det kan du – hvis du en gang i mellem gerne vil tage turen til Aarhus eller København. Derudover er du som medlem med i Minglr+ fællesskabet i en lukket Facebookgruppe. En god måde, at lære de andre at kende og komme i kontakt med dem. Derudover vil du hver måned modtage artikler om singlelivet. 

Og ellers håber vi, at med tiden Minglr vil komme til dit område også.

Vi har typisk 4-10 arrangementer i måneden. Oftest omkring 8. Dog er der nogle måneder, hvor der sker ekstra meget.

Minglr arrangementer er ofte aftener, hvor vi spiser sammen, hygger sammen, fester, danser og minglr. Det kan være fællesspisninger, Minglr Dans&Bar, Minglr Bar, Vinsmagning, Sommerfest, Julefrokost, Nytårsfest osv. Fordelen ved Minglr arrangementer er, at alle kommer for at møde nye mennesker – og det gør det så skønt, at være i et rum, hvor vi alle snakker sammen. 

Din billet til arrangementet findes i e-mailen med titlen “Din Minglr ordre er nu gennemført“, som du modtager efter betalingen er gennemført. Denne e-mail fungerer som din adgangsbillet. Vi har dig på deltagerlisten og krydser dig af i døren. E-mailen indeholder vigtige oplysninger såsom adresse, dato, tidspunkt og et direkte link til arrangementets placering på Google Maps. Husk at have denne e-mail på din telefon, så den kan vises ved anmodning fra Minglr værten. Husk altid at doubletjekke tidspunktets dato og tidspunkt på hjemmesiden.

Husk altid at doubletjekke dato og tidspunkt på hjemmesiden.

Minglr+ arrangementer (for medlemmer) er en bred vifte af arrangementer, hvor fællesbetegnelsen er, at vi laver noget sammen. Som padeltennis aftener, standup shows, biografture, guidede byvandringer, koncerter, foredrag og mange andre spændende aktiviteter, der bringer singler sammen.

Minglr+ medlemskab med fysiske arrangementer og flere fordele til 149 kr. pr. måned (månedsmedlemsskab) og 594 kr. for halvårsmedlemskab.

Minglr er grundlagt af Gitte Ellegaard, som har mange års erfaring med at arrangere singlefester og events. Hun er passioneret om at skabe netværk, sociale og skønne oplevelser for singler. 

Du kan skrive dig op til Minglrs nyhedsbrev på vores hjemmeside for at modtage opdateringer og invitationer til kommende fester og events for singler.

Det er arrangementer, hvor vi oplever noget sammen og hvor vi laver noget sammen. Det kan være padletennis, byvandring med en hjemløs, biograftur, stand-up padle eller andet. Kun fantasien sætter grænser.
Vi vil gerne skabe oplevelser, hvor der er endnu bedre mulighed for at få gode relationer og hvor vi har sænket prisen for arrangementet. Derfor er der Minglr+ arrangementer, som kun er for medlemmer.

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål, ris eller ros på hej@minglr.dk. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med alle dine spørgsmål.

Abonnementer, Medlemskab og Teknik

Minglr+ abonnementet giver dig adgang til eksklusive events kun for medlemmer og store rabatter på alle events. 

Læs mere

Du kan tilmelde dig Minglr+ ved at besøge nedenstående link. Følg trinene for at oprette en konto og vælg det abonnement, der passer bedst til dine behov.

Læs mere

Ja, det er der. Ved et halvårsmedlemsskab vil du spare 300 kr. i medlemsgebyr over en 6 måneder periode, end hvis du er medlem med månedlig betaling. 

Læs mere

Du kan se en liste over fremtidige events på nedenstående link. Vi tilføjer løbende nye events i forskellige kategorier.

Læs mere

Minglr+ medlemskabet får du automatisk rabat på alle events. 

Læs mere

For at ændre dit abonnement, log ind på din konto og besøg “Mit abonnement”, hvor du kan justere dit abonnementsniveau samt stoppe dit medlemskab.

Gå til 'Mit abonnement'

MInglr+ tilbyder ikke en prøveperiode på abonnementer, men du kan til enhver tid deltage i vores events uden at være medlem.

Medlemskab Events

Du kan altid afmelde dit abonnement på ‘Mit abonnement’ og vi har ingen binding på vores medlemskaber.

Gå til 'Mit abonnement'

Har du spørgsmål, ris eller ros er du velkommen til at kontakte os på hej@minglr.dk. Imens du venter på svar, kan du tilmelde dig Minglrs’ nyhedsbrev og tjekke de forskellige singleevents ud her på siden – der er helt sikkert noget for dig!

Kontakt

Hvad er fordelen ved at blive medlem?

At blive medlem af Minglr tilbyder dig en unik mulighed for at berige dit sociale liv og udvide dit netværk på meningsfulde måder. Som medlem af Minglr, får du adgang til en verden af eksklusive arrangementer og oplevelser, der er skræddersyet til singler, der søger meningsfulde forbindelser og sjove aktiviteter. Her er nogle af de mange fordele ved at blive Minglr-medlem:

 1. Unikke Singleevents: Minglr arrangerer en mangfoldighed af aktiviteter – lige fra kulturelle udflugter, sportsevents, til afslappede sociale sammenkomster. Disse events er designet til at bringe ligesindede mennesker sammen, skabe nye venskaber og fællesskaber.

 2. Nem og Bekvem Planlægning: Glem alt om besværet med at planlægge og organisere sociale aktiviteter. Som Minglr-medlem kan du nemt tilmelde dig de events, du finder interessante, og vi tager os af resten – fra planlægning til eksekvering.

 3. Rabatter på Arrangementer: Medlemskab giver dig adgang til Minglr+ arrangementer til kostpris, hvilket betyder, at du kan nyde en bred vifte af aktiviteter til en reduceret pris – kun for medlemmer. Derudover det det også 100-200 kr. i rabat til Minglr arrangementer (om er for alle).

 4. Et Voksende Netværk: Minglr er ikke blot en eventplatform; det er et fællesskab. Som medlem bliver du en del af et voksende netværk af singler, der, ligesom dig, er interesserede i at udvide deres sociale kredse og møde nye mennesker.

 5. Ingen Bindingsperiode: Vores fleksible medlemskabsmuligheder betyder, at du kan vælge et månedligt medlemskab uden binding eller et mere fordelagtigt halvårsmedlemskab, afhængigt af dine behov og præferencer.

 6. Personlig Modtagelse: Til hvert Minglr-arrangement vil der være en vært fra Minglr til stede, som sikrer, at alt forløber glat, og at alle føler sig velkomne.

 7. Adgang til Lukket Facebook-gruppe: Del oplevelser, koordiner med andre medlemmer, og bliv en del af et online fællesskab, hvor du kan danne forbindelser før og efter events.

 8. Fornyelse og Udvikling: Deltagelse i Minglr-events giver mulighed for personlig udvikling og nye oplevelser, som kan være berigende for både dit personlige og sociale liv.

Ved at blive medlem af Minglr, træder du ind i et engageret og venligt fællesskab, hvor hver enkelt event er en chance for at opleve noget nyt, møde interessante mennesker, og skabe varige minder. Så hvorfor vente? Bliv en del af Minglr i dag, og oplev alle de fantastiske fordele, der følger med medlemskabet!

Bliv mingler+ medlem

Et helt-need-på-jorden fællesskab

Minglr er et fællesskab, hvor ægthed og jordnærhed er i centrum. Hos os mødes singler fra alle samfundslag for at dele oplevelser, skabe forbindelser og nyde hinandens selskab i en afslappet og venlig atmosfære.

Minglr er mere end bare events og sociale sammenkomster; det er et sted, hvor du kan være dig selv, møde mennesker, der også lever singletilværelsen og opbygge venskaber. Vores fællesskab vægter ærlighed, åbenhed for andre og en ‘ned-på-jorden’ tilgang, hvilket gør hver samling til en varm og indbydende oplevelse. Uanset om du er på udkig efter nye venner, interessante samtaler eller bare et frisk pust i din hverdag, er Minglr et oplagt mulighed for dette. Tag del i vores jordnære fællesskab og oplev, hvor berigende og sjovt singlelivet kan være!

Se minglr events

Medlemskab Minglr+

Månedlig

 • Rabat 100-200 kr. ved alle Minglr arrangementer
 • 20+ arrangementer om året, kun for Minglr+ medlemmer
 • Adgang til lukket Facebookgruppe
 • Inspirerende interviews hver måned med andre singler

Månedlig medlemskab Pris 149 kr. pr. måned ved løbende betaling og ingen binding.

Det lyder godt

Halvårlig

 • Rabat 100-200 kr. ved alle Minglr arrangementer
 • 20+ arrangementer om året, kun for Minglr+ medlemmer
 • Adgang til lukket Facebookgruppe
 • Inspirerende interviews hver måned med andre singler

Månedlig medlemskab Pris 99 kr. pr. måned ved betaling for et halvt år (594 kr.) løbende betaling og ingen binding.

Perfekt for mig!
Vores mest populære

Følg os på instagram

Skønt vejr til at arbejde et par timer udenfor☀️

#aeblehaven_kiosk
Skal du med til Vinsmagning og opleve lækre vine hos Vindanmark!

Vi byder dig velkommen til en fantastisk aften med 6 lækre vine og en let tapas i uhøjtidelige og hyggelige rammer hos Vindanmark. En aften med lækre smage og hyggelige samtaler med andre singler. Ingen forpligtelser, bare en afslappet aften, hvor du kan nyde gode vine, let tapas og møde nye mennesker.

Det er virkelig hyggeligt derude på havnen i den gamle bygning med de rustikke lokaler. Hos Vindanmark har de mange års erfaring med at holde smagninger, og de vil guide os igennem smagsoplevelsen med de 6 vine.

Minglr lægger op til et helaftensarrangement, hvor vi starter med smagningen af de spændende vine. Efter smagningen fortsætter aftenen i Minglr baren, hvor du kan købe vin og mingle med de andre gæster. Det handler om hygge - om at dufte, betragte og ikke mindst smage vin. Så kom og vær med til en skøn aften fyldt med gode smage og hyggeligt selskab! Find dit arrengement og køb billetter på www.minglr.dk
Bio&Bar: En Aften med Jagtsæson 2

Kom og vær med til en hyggelig aften med film, mingling og hygge!

Vi inviterer dig til visning af den danske komedie ‘Jagtsæson 2 I medgang og modgang,’ instrueret af Tilde Harkamp.

Hvad kan du forvente?

-En sjov dansk komedie
-Mød andre (skønne) singler
-Afslappet atmosfære
-Mingling og hygge

Efter filmen går vi til foyeren for en øl, vin eller sodavand. Du kan blive i Minglr-baren så længe, du har lyst!

Vi glæder os til en en hyggelig aften med grin, mingling og god stemning.

Tag dine venner med eller kom solo - på Minglr Bio&Bar er der plads til alle!

Om Jagtsæson 2:

I medgang og modgang’ er en efterfølger til den populære ‘Jagtsæson’ fra 2019. I denne film vender Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther tilbage som veninderne Eva, Bella og Marlene.

Eva oplever en svær tid efter at have mistet sit job, mens Marlene nyder succesen med en forfremmelse. Situationen bliver yderligere kompliceret, da Bella planlægger at gifte sig med Evas eksmand. Men Eva ser en mulighed for at vende situationen til sin fordel ved at arrangere Bellas polterabend.

Desværre går polterabend-weekenden ikke som forventet, og den ender bogstaveligt talt i kaos og brand. Nu må Eva kæmpe for at jonglere med karriere, kærlighed og venskab i både medgang og modgang.

Vi ses til en underholdende aften! Det er den 22 marts og er både i Kbh og Aarhus - billetter købes på www.minglr.dk