Vind en middag - sammen med 3 singler du ikke kender

Nu har du mulighed for at vinde en middag – hvor du kan lære 3 andre singler at kende, samtidig i med at I blir forkælet med god mad i dejlige omgivelser.

 

Samtidig blir du skrevet op til Minglrs Nyhedsbrev, hvor du blir inviteret til spændende singleevents. Modtager du allerede Minglrs Nyhedsbrev – kan du stadig deltage i konkurrencen.

 

Der udtrækkes 4 vindere til en middag i Aarhus.

2 mænd

+

2 kvinder

= spiser en 3-retters middag for 4

 

Alle er i samme aldersgruppe

 

Der er lagt op til en hyggelig aften, når restauranter i Aarhus byder indenfor til en aften, hvor I vil blive forkælet. Restauranten serverer en dejlig middag for jer, imens I har tid til at snakke og hygge jer sammen.

 

Sådan deltager du:

Du deltager ved at trykke på knappen “deltag” – samtidig skriver du dig op til Minglrs Nyhedsbrev, hvor du vil blive inviteret til alverdens arrangementer for singler.

Vigtigt!

Dato, tid og sted er bestemt på forhånd – så tjek lige at du kan datoen, hvor middagen finder sted, før du deltager i konkurrencen.

Konkurrence-regler

(Ses under billederne)

 

Tidligere vindere

Vinderne er fundet ved Vind en middagSe hvem der har vundet en middag med 3 de ikke kender på Restaurant KlokkenVinderne af vind en vinsmagning og tapas

For at deltage i Minglrs konkurrence, skal du:

 • Kunne deltage i middagen den angivne dato og selv komme til restauranten i Aarhus
 • Være single
 • Have lyst til en middag i selskab med 3 andre singler (som du højst sansynligt ikke kender), som Minglr udvælger

 

Du skal vide at:

 • Du samtidig bliver skrevet op til Minglrs Nyhedsbrev, hvor du vil blive inviteret til fremtidige singlearrangementer. Du vil til hver en tid, kunne framelde dig Minglrs Nyhedsbrev ved et enkelt klik på linket i hvert nyhedsbrev.
 • Middagen du vinder er i selskab med 3 andre singler, som Minglr ligeledes udtrækker. I vil alle 4 være i samme aldersgruppe. Der udtrækkes 2 kvinder og 2 mænd.
 • Det er restauranten som bestemmer menuen og du har desværre ingen indflydelse.
 • Du skal være 25 år eller ældre for at kunne deltage i konkurrencen. Minglr forbeholder sig retten til at kontrollere alderen på vindere og frasortere deltagere under 25 år.
 • Gevinster kan ikke ombyttes til kontanter.
 • Deltagelsen koster nul kroner, og hver person kan kun deltage én gang, hver måned. Forsøg på snyd og brug af falsk navn og adresse vil medføre udelukkelse fra konkurrencen.
 • Konkurrencer har kun til formål at være underholdende og give en spændende oplevelse for vinderne. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Minglr.
 • Alle konkurrencevindere kontaktes direkte via mail – svares der ikke på henvendelsen indenfor 3 dage, udnævnes en ny vinder. Minglr forbeholder sig ret til at offentliggøre fornavn og by på vinderne af konkurrencen på Minglr.dk, samt andre medier, som Minglr anvender.
 • Ved deltagelse i Minglrs konkurrence er du indforstået med konkurrencereglerne.

18 ekspert-råd til et
modigt liv som single

Tilmeld dig Minglrs Nyhedsbrev og få:

⭐ Minglrs e-guide // 18 ekspert-råd til et modigt liv som single.

⭐ Invitationer til events og netværk - som giver varme og lethed om hjertet.

⭐ Tips og tricks til singlelivet.

⭐ Det koster nul kroner og med ét klik kan du framelde dig igen.

Så hvad venter du på?  Tag fat om livet!

Gør som 7.489 andre singler