Minglr+ GoBoat AftenTour

KØBENHAVN | torsdag 18. april kl. 17:45 - 20:15

175 kr.

  • *Alder

    *Køn

    Reset options
Dette event er kun for medlemmer.

Beskrivelse

GoBoat AftenTour

Minglr+ tilbyder en unik mulighed for at opleve København på en helt ny måde - fra vandsiden - samtidig med at du møder nye mennesker og nyder en hyggelig aften i godt selskab.

Vi starter fra Islands Brygge, hvor du vil blive mødt af en venlig Minglr vært, der står klar til at byde dig velkommen og introducere dig til din båd og dine medsejlere. Derefter vælger I en kaptajn og planlægger jeres rute. GoBoat tilbyder forskellige ruter, så I kan vælge den, der passer bedst til jeres ønsker og interesser.

Når I stævner ud fra kajen kl. 18:15, kan I se frem til to timer fyldt med gode samtaler og smukke udsigter

I behøver ikke bekymre jer om at have nogen former for licenser eller certifikater, da GoBoat bådene er lette at manøvrere, og der er redningsveste til rådighed ombord.

Dette arrangement er ikke kun en mulighed for at opleve København på en ny og spændende måde, men det er også en fantastisk lejlighed til at udvide dit netværk og måske endda finde nye venner.

Så hop ombord, og lad dig fortrylle af Københavns charme fra vandsiden!

Program

17:45:

Ankomst

Vores venlige Minglr vært tager imod dig, byder velkommen og fortæller, hvilken båd du skal med.

18:15:

Gruppen vælger en kaptajn og aftaler rute. GoBoat tilbyder forskellige ruter.

20:15:

Aflevering af båden. Tak, for sejlturen.

Bliv Minglr+ medlem

Få første parket til de nyeste singleevents fra Minglr - bliv medlem af Minglr+ og få en række fordele! Tilmeld dig interesseliste - så vil du få mere info om, hvad Minglr+ er og hvad dine fordele blir!

Se medlemskaber
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.