Minglr Bar på Bar7 Kbh

lørdag 12. oktober kl. 19:30 - 23:00

199 kr.

Medlemsrabat:
-100 kr.
Minglr+ medlemskab
Bar7, Studiestræde 7, 1455 København
Kvinder og mænd 40 - 59 år
Køb et Minglr+ medlemskab sammen med dit event.

Beskrivelse

Velkommen til Minglr Bar.

Er du klar til en skøn aften med masser af mingling, sjov og nye mennesker?

Minglr Bar sætter rammerne for en hyggelig aften, hvor du kan møde en masse fantastiske mennesker. Vores arrangement er for singler, der er klar til at møde nye mennesker. Her er der ingen stress, kun hyggeligt selskab! Tag chancen og kig forbi – her er alle på samme bølgelængde med ønsket om at skabe forbindelser.

Du bestemmer selv, hvor lang tid du vil være med. Det er op til dig, hvad du ønsker at få ud af aftenen, og du er med til at gøre, at den bliver helt fantastisk.

Selvom Minglr Bar officielt lukker kl. 23.00ish, behøver aftenen ikke at slutte der. Fortsæt aftenen med de andre Minglr gæster på Bar7, tag ud i byen eller gør din egen ting.

Vi håber, at du går hjem med et smil på læben og måske endda nogle nye kontakter.

Du kan helt trygt vælge at deltage alene til et Minglr event – mange gør det samme. Vores Minglr vært står klar til at byde dig velkommen!

Vi ser frem til at skabe en helt fantastisk aften sammen med dig.

Program

19.30-19.45

Minglr Bar åbner: Vores vært står klar til at tager godt i mod dig. Byder alle velkommen til en aften fyldt med mingling og hygge i festlig rammer.

23:00ish

Minglr bar siger tak for i aften

Fra kl. 23:00 er det helt op til dig – om du fortsætter aftenen på Bar7 med de andre, på dansegulvet eller om du siger tak for i aften og finder hjem.

Bliv Minglr+ medlem

Få første parket til de nyeste singleevents fra Minglr - bliv medlem af Minglr+ og få en række fordele! Tilmeld dig interesseliste - så vil du få mere info om, hvad Minglr+ er og hvad dine fordele blir!

Se medlemskaber
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.