Madklub på Piccolo Aarhus Ø

AARHUS | onsdag 15. maj kl. 18:00 - 21:00

299 kr.

Medlemsrabat:
-100 kr.
Minglr+ medlemskab
Kvinder og mænd 40 - 59 år
Køb et Minglr+ medlemskab sammen med dit event.

Beskrivelse

Sammen om et hyggeligt måltid

Trænger du til en aften i godt selskab, hvor maden er lækker, og stemningen er afslappet? Så kom med til MadKlub hos Piccolo Aarhus Ø. Her får du den samme hjertelige, familiære atmosfære, som man finder i Italien.

Vi mødes for at dele en hyggelig middag og gode samtaler med andre singler. Ingen forpligtelser, bare en afslappet aften, hvor du kan nyde en lækker pizza, præcis som de laver dem i Italien, og samtidig møde nye hyggelige mennesker.

Aftenens menu består af pizza og lækre salater, som serveres som delevenlige portioner, der løbende kommer på bordet. Så læn dig tilbage, nyd udsigten, stemningen og selskabet.

Aftenen begynder med en varm velkomst fra vores Minglr vært. Du tager plads ved bordet og slapper af i selskab med de andre gæster.

Når klokken nærmer sig 21.00, kan du tage afsked og gå hjem, når det passer dig. Og du behøver ikke tænke på opvasken - den klarer vi.

Vi håber, du har lyst til at være med til en aften i godt selskab og med dejlig mad.

Program

18.00

Vores Minglr vært står klar til at tage imod dig og byder velkommen. Du går i baren og køber drikkevarer. Sætter dig og snakker med de andre.

18:30

Vi spiser, hygger & sludre.

21:00
Tak for i aften Du går, når du gerne vil hjem (om klokken så er 19.30 eller 21.00

Bliv Minglr+ medlem

Få første parket til de nyeste singleevents fra Minglr - bliv medlem af Minglr+ og få en række fordele! Tilmeld dig interesseliste - så vil du få mere info om, hvad Minglr+ er og hvad dine fordele blir!

Se medlemskaber
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.