Bio & Bar Trøjborg

fredag 31. maj kl. 20:00 - 23:59

299 kr.

Medlemsrabat:
-100 kr.
Minglr+ medlemskab
  • *Alder

    *Køn

    Reset options
Køb et Minglr+ medlemskab sammen med dit event.

Beskrivelse

Bio&Bar: En Aften med "Fuld af kærlighed"

Kom og vær med til en hyggelig aften med film, mingling og hygge!

Vi inviterer dig til visning af den danske drama 'Fuld af kærlighed', både skrevet og instrueret af Christina Rosendahl.

Hvad kan du forvente?

-En dansk drama
-Mød andre (skønne) singler
-Afslappet atmosfære
-Du kommer til at sidde med andre omkring din alder
-Vi har salen for os selv
-Mingling og hygge

Efter filmen går vi til foyeren for en øl, vin eller sodavand. Du kan blive i Minglr-baren så længe, du har lyst!

Vi glæder os til en en hyggelig aften med grin, mingling og god stemning.

Kom gerne solo - det gør mange - til Minglr Bio&Bar er der plads til alle!

Om Fuld af kærlighed:

På overfladen ligner de en helt almindelig dansk familie. Men efter en alvorlig ulykke i hjemmet bliver faren (Lars Ranthe) mødt med et ultimativt krav fra sin kone (Stine Stengade) og deres tre børn: Stop med at drikke og gå i behandling, ellers vil vi ikke se dig igen. Og pludselig står den bare 20-årige Sofia (det unge stjerneskud Viilbjørk Malling Agger) midt i en dyb livskrise, der ikke engang er hendes egen. Hun påtager sig ufrivilligt ansvaret for at holde sammen på sin familie, netop som hun ellers var på vej ud i et selvstændigt liv som ung voksen med veninder, kæreste og rejseplaner. For selvom hendes far vender ædru hjem efter 5 ugers afvænning som et sundere og mere taknemmeligt menneske, er han måske ikke længere så livlig og farverig, som da han drak. Det synes Sofias mor i hvert fald ikke. De mentale tømmermænd, som de begge to har sparet op over mange år, får nu deres forhold til at knage og brage - og igen er Sofia nødt til at være den voksne i familien. Men før Sofia kan hjælpe andre, må hun lære sine egne grænser at kende.

Instruktør Christina Rosendahl (‘Vores mand i Amerika’, ‘Idealisten’) har taget personligt afsæt i sin egen smertelige erfaring med misbrug i familien, og skabt en smuk, klog, indsigtsfuld film om at genfinde tilliden og kærligheden til hinanden efter det svære opgør. Og om en ung kvinde, der må finde modet til at følge sine egne drømme.

Program

Kl. 20:00: Ankomst mellem 20.00-20.15 - Besøg baren og køb lækre snacks og drikkevarer.

Kl. 20:30: Filmen starter - god fornøjelse!

Kl. 22:15: Fuld af kærlighed slutter - vi går til foyeren for en øl, vin eller sodavand. Minglr og hygge.

Kl. 23:59: Tak for i aften - kom godt hjem, eller måske vil nogen med videre ud i byen?

Bliv Minglr+ medlem

Få første parket til de nyeste singleevents fra Minglr - bliv medlem af Minglr+ og få en række fordele! Tilmeld dig interesseliste - så vil du få mere info om, hvad Minglr+ er og hvad dine fordele blir!

Se medlemskaber
Dette websted bruger cookies til at tilbyde dig en bedre browseroplevelse. Ved at fortsætte på denne hjemmeside accepterer du vores brug af cookies.