Nytårsfest for singler

Vil du springe ind i det nye år med 399 andre singler?
Så skal du med til nytårsfest for singler!

Aldersgruppe:

Ca. 26-56 år

Dato og tid:

søndag d. 31. december 2017 kl. 17:00

Sted:

Aarhus

Pris:

Køb billet

Nytårsfest for singler (ca. 26-58 år) er for dig, der gerne vil møde nye mennesker i øjenhøjde og som elsker at danse, snakke og hygge. Vi har afholdt Nytårsfest for singler de sidste 7 år – og sikken fest! Vær med til årets bedste aften i selskab med singler fra hele landet. Festlighederne sker i Aarhus, som disker op med skøn mad og vi har bandet klar til fest.

Når først du har købt billetten, kan du læne dig tilbage – for vi sørger for dig. Du placeres ved kvinder og mænd på din alder, maden er deluxe og bandet er fantastisk. Så bliver nytårsaften ikke meget bedre! Vi anbefaler helaftensbilletten, hvis du er alene eller to. Så møder du andre singler under maden og når dansegulvet åbner, er der mange du allerede kender. Er du single? Så er du hermed inviteret.

Jeg vil med!

Program for Nytårsfest for singler

Kl. 17:00

Ankomst til nytårsfest

Kl. 18:00

Velkomstdrink og Dronningens nytårstale

Kl. 18:15

Vi går til bords efter bordplanen

Kl. 18:30

Velkomst
3-retters nytårsmenu inkl. 4 glas vin

Kl. 22:00

Vi slår dørene op for flere singler

Kl. 22:00

Det Vildeste Band går på og spiller for vildt op til dans!

Kl. 23:59

GODT NYTÅÅÅÅÅÅÅÅR!
Vi skåler, krammer og spiser kransekage

Kl. 00:05

DJ Art fra Smilets By spiller op til dans

Kl. 03:30

Godnat og tak for i aften :)

Praktisk info

Overnatning m. rabat

Har du lyst til at overnatte i Århus centrum og afslutte festen med en dejlig seng og morgenmad?
Det er top klasse – det er nemlig Hotel Scandic Aarhus City.
Få rabat igennem minglr. Bookingkode 0g priser kommer til 1. oktober.

Godsbanen, Aarhus

Godsbanen er et kulturelt kraftcenter som igennem sit virke, giver kulturlivet i Aarhus et løft. Samtidig er det stedet, hvor over 100 entreprenante virksomheder har hjemme. Det er et skønt sted med mangfoldighed og arkitektonisk rum. Det er råt og med skæve linjer. Godsbanen, Skovgårdsvej 3, 8000 Aarhus.

 

Vi skal være i hjertet af bygning, hvor Spiselauget holder til. Spiselauget udgør et fællesskabende centrum på Godsbanen.

De bestræber sig på at bruge økologiske råvarer, så langt som fornuften rækker. De laver mad i særklasse og kræser for deres gæster. Læs mere på www.Godsbanen.dk

Dresscode

Find dit festtøj frem… og sko som kan danse natten lang.

Antal gæster

Vi håber, at vi bliver mellem 300-500 festglade personer i alt til Nytårsfest for singler. Så der er nok at danse med!

Pris

Helaftensbillet
1.295 kr. Helaftensbilletten inkluderer entre, garderobe, velkomstdrink, 3-retters nytårsmenu, vinmenú (4 glas), dj, livemusik, bobler og kransekage kl. 24.00. Bordplan, så du ved hvor du skal sidde og så selvfølgelig en sal med feststemte singler!

Early Bird
1.095 kr. ved køb af nytårsbillet inden den 15. oktober.

Kl. 22.00 billet
Pris 295 kr. Billetten inkluderer garderobe, entré, dj, livemusik, samt bobler og kransekage kl. 24.00. Så er der selvfølgelig også de andre super danseklare og feststemte singler!

Early Bird
195 kr. ved køb af nytårsbillet inden den 15. oktober.

Læs mere på http://nytaar.com eller www.minglr.dk

Tilmelding til Nytårsfest for singler

Du tilmelder dig ganske simpelt ved at købe billet her på siden www.minglr.dk eller www.nytaar.com – vælg “Køb billet”. Ved tilmelding- en opgiver du din alder og ved helaftensbilletter placeres du efter alder. Ønsker du at sidde med en ven/veninde angives det med navn og efternavn på alle i feltet “Bemærkning”.

Et tip til at møde så mange som muligt: Kommer I flere sammen, så bliv placeret ved forskellige borde – jo flere kender I til festen/dansen. Ønsker du at modtage invitationer til fremtidige singlefester? Så sæt kryds i feltet under tilmeldingen eller skriv en mail til: hej@minglr.dk.

Gå ind på Facebook, like og sig ja til notifikationer. Vi skal jo have de søde singler med.

Billetter til Nytårsfest for singler

Helaftensbilletter kan købes indtil der er udsolgt (200 stk.), dog senest fredag d. 29. december kl. 11.30. Der var udsolgt i 2011, 2012, 2013, 2014, 2015 og 2016!

Billetter til kl. 22.00 kan købes indtil der er udsolgt, dog senest d. 31. december kl. 18.00.

Billetten medbringes udprintet og skal vises i døren.

Seating

For dem, som ankommer kl. 18.00, er seating som følger: Til festen vil der være en bordplan, som bliver lavet ud fra alder ved køb af billet.

Grupper: Kommer I flere sammen og ønsker at sidde sammen, angives navn og efternavn i feltet “Bemærkning”. De fleste gæster kommer enkeltvis eller to sammen. Vær opmærksom på, at hvis I er tre eller flere, som ønsker at sidde sammen, vil I blive placeret efter gruppestørrelse og ikke efter alder og køn. Kommer du kl. 22.00 vil du ikke få en bestemt plads, men der vil være plads til at sidde, da mange er på dansegulvet.

Bar + klippekort

Barerne har kapacitet til at servicere alle. Priserne i barene er almindelige barpriser.

Køb på forhånd et 7-klipskort til drinks, øl og vin til festen. Du vil spare penge, samt bartenderen kan betjene dig hurtigere. Det er ren win-win for dig.

7-klipskort: 350 kr. dvs. 50 kr. for en øl, glas vin eller drink.

Klippekortet købes på www.nytaar.com eller www.minglr.dk

Billetprisen inkluderer 4 glas vin under maden, velkomst drink og bobler kl. 24.00.

Rygning

Der vil være varmekanoner udenfor, så rygere kan ryge og andre kan få frisk luft.

Garderobe – gratis

Vi tager imod dit overtøj i vores bemandende og nummereret garderobe. Udendørs jakker mv. skal opbevares i garderoben.

Drikkelse og fyrværkeri

Der må ikke medbringes drikkelse eller fyrværkeri indenfor. Hvis dette forekommer bortvises personen øjeblikkeligt. Vi ønsker jo, at alle skal få den skønneste aften, uden at nogen kommer til skade.

Afbud

Bliver du forhindret kan du desværre ikke få din billet refunderet uanset årsag. Men mon ikke du har en ven, som vil overtage billetten? Giv venligst besked, hvis du bliver forhindret i at deltage pga. bordplanen.

Kommer du alene?

Det er altid grænseoverskridende at tage afsted til Nytårsfest alene – læs med her, hvor jeg giver 5 Tips til dig som tager afsted til Nytårsfest alene.