Koldhævet surdejsbrød med krydderier & urter
Appetizer & sprudlende bobler
Fyldt cannelloni med salat på letrøget laks, quinoa & urter hertil råsyltet agurk, spæd tomatconfit & tomatmarinade
Forret:
Bagt torsk med rabarbergel, salturt & malt-tuiles med dild hertil åben selleri ravioli med sellerimousseline & henkogte umodne rabarber med basilikum, syltede sennepskorn, basilikumsmayo & muslingesifon
Hovedret:
Kam af dansk okse i sprød skorpe med luftig pebersauce, braiseret gulerod & pikant peberfrugtscoulis hertil cremet kartoffel indbagt i butterdej & champignon i letrøget svampecreme
Dessert:
Karamelmousse på chokolade-bisquitbund med citroncreme, saltet chokoladeganache, pickled ananas & mangotern hertil mango-citronsorbet med sprød havrecrumble
Kaffe & søde:
Brødrenes foretrukne sorte kaffe & the, ledsaget af mandelkage til vores velvalgte avec