Løgne du fortæller dig selv for at undgå kærlighed!!

af Marie-Louise

Hvis du lige nu, kunne få præcis det kærlighedsliv du ønsker dig

Ville du så rent faktisk have det?

Det logiske svar på det er selvfølgelig ja!

Men det rigtige svar er desværre nej!

For din hjerne vil helst have dig til at blive der hvor du plejer at være – så hvis du plejer at være i ulykkelige forhold, så er det der du bliver.

Din hjerne kræver tryghed – og i dette tilfælde er tryghed lig med genkendelighed.

Så derfor “hjælper” din hjerne dig med at fabrikere løgne som får dig til at kører i den sammen ring igen og igen.

Og du ender i en ond cirkel af selvsabotage.

Kender du måske et par af disse?

Løgn 1: Jeg er ikke god nok

Mangel på følelse af værdi, er en af de mest udbredte underlæggende undskyldninger for ikke at steppe op i dit liv, og gå efter dine drømme.

“Ikke nok” er en af din hjernes allemest snedige måder at fastholde dig på. 

Men det er ikke sandt (Selv om du helt sikkert sidder med en masse “gode” argumenter der cementere din “ikke nok” følelse).

Løgn 2: Jeg har ikke fortjent at få X

(feks det ligeværdige parforhold)

Hvis du hele tiden går og forsøger at gøre dig fortjent til at opnå kærlighed, vil du med sikkerhed fejle – for lige meget hvor meget du gør, vil du aldrig nå til det sted, hvor du føler, du har fortjent det.

Din hjerne har et automatisk set up, som gør at du altid vil have nemmere ved at se alt det du gør forkert, (og som gør at du ikke har gjort dig fortjent), end det du gør rigtigt. Det er skruen uden ende. Og den ødelægger dig.

Løgn 3: Jeg er for gammel til at gøre noget anderledes

(Det kan du tænke selv som 27 årig, da det i virkeligheden ikke har noget med selv tallet at gøre)

Så derfor kan jeg lige så godt give op, og lade mig nøjes med det utilfredsstillende kærlighedsliv jeg har nu. Din alder er den dårligst undskyldning af dem alle – og bruger du den, skal du stoppe lige med det samme.

Selvfølgelig kan du ændre lige præcis det du vil i dit liv – uanset alder – så længe du er villig til at gøre det arbejde det kræver. Og det ved jeg for a fact, for jeg har masser af kvinder i forløb som er langt over de 65, og som gir den for vildt gas med forandring. Så hvis de kan, kan du også.

Løgn 4: Jeg er ikke klog nok

Til hvad? Til at tage dig selv og dit liv seriøst… Jo måske mangler du lige pt. noget viden du skal bruge for at hjælpe dig selv videre, men det er jo ikke værre, end at den viden kan du finde, hvis du beslutter dig for det.

Når du vil ud af din comfortzone og “dårlige kærester zonen”, må du gå all in på at tilegne dig viden om de mønstre som stopper dig, så du kan skabe nogle nye mønstre, der løfter og støtter dig imod den rigtige kærlighed istedet. 

(shit hvor heldigt du har mødt mig ik ? )

Løgn 5: Jeg er ikke der hvor jeg burde have været i mit liv – så nu er det for sent

Ja det er det – og du ender som kattedame!

NEJ!

At bruge ord som “burde” slår dig ihjel indeni og dræner dig for energi. For “burde” kommer fra hvad alle andre syntes du skal med dit liv. Lad være med at sammenligne dig med dine veninder – deres liv er ikke dit. Du er der hvor du er, og hvis du ikke er tilfreds med det, så tag en beslutning og at ville noget andet – og handl på det, i stedet for at græde over fortiden.

Og i stedet for at se dit eventuelle behov for at tage et selvudviklings forløb, læse selvudviklings bøger, have en coach, tage på en særlig single ferierejse eller noget helt andet, som et tegn på at du er helt fucked, og ikke kan finde ud af det selv.

Så se det som en gave du har fået, der gør du kan vokse.

Hvis du kender én eller flere af disse løgne, er det måske på tide at overveje hvor du står i dit liv, og hvordan du kommer videre på den fede måde.

For én ting er helt sikkert – intet i dit liv ændre sig, med mindre du gør.

Kærligst

Marie-Louise